For matelskere som elsker ild og flammer!

Woodfood er en ny type vedovn som kombinerer tradisjonell matlaging med nye spennende trender. Ovnen varmes raskt opp, er enkel i bruk og tilbyr et fantastisk resultat og mye matglede. Den plasseres utendørs på terrassen eller i hagen og blir et naturlig midtpunkt ved grillparty og sommerfestene.
 

Vedfyrte ovner er fascinerende. Ild og sprakende ved påvirker deg positivt. Det lukter hygge og gir gode opplevelser. Det å lage mat i en vedfyrt ovn er en gammel tradisjon. I generasjoner har man samles rundt bålet for å lage mat, og dette er fortsatt mulig.
 

Woodfood kan benyttes til alle typer av matlaging og fordelene er mange. Kjøtt og fisk får en bedre smak fra vedens sødme, brød og bakverk blir saftigere, grønnsakene sprøere, pizza og pai blir gudommelige. Dessuten går det raskt å tilberede maten, takket være ovnens effektive varme og kapasitet. En Woodfood er enkel å varme opp og å bruke. Det eneste kravet er at du elsker mat og at du liker å introdusere familie og venner på nye kulinariske opplevelser.